Dual-doggie duo-rollijn met gel handvat – NIEUW!

Nieuw type Dual-doggie duo-rollijn: nu ook verkrijgbaar met gel handvat

NIEUW – Sinds december 2017 verkrijgbaar: de dual-doggie duo-rollijn met gel handvat.

Wigzi dual-doggie duo-rollijn met gel handvat

Gel handvat

Het gel handvat neemt de vorm van uw hand aan en absorbeert schokken van het trekken van uw honden. Uitermate geschikt voor lange wandelingen en mensen met gewrichtspijn, reuma en/of pijnlijke handen.

Wigzi dual-doggie duo-rollijn met gel handvat

Het gel handvat kennen we al van de duo-riem, maar nu is dus ook de duo-rollijn te verkrijgen met gel handvat.

Lees meer op: Dual-doggie duo-rollijn met gel handvat

Laat u twee honden tegelijk uit en loopt u te klungelen met twee rollijnen, of zoals ze vaak genoemd worden, twee flexi’s? Stop dan nu met klungelen want dit is dé oplossing voor u: De dual-doggie duo-rollijn: Twee-rollijnen-in-één.
Door het gepatenteerde ontwerp kunnen dat de lijnen niet verward of in de knoop raken.

Met twee afzonderlijke knoppen kunt u de lengte van elke lijn afzonderlijk vastzetten of weer loslaten. De knoppen en de uiteinden van de lijn zijn met kleuren gecodeerd in oranje en groen, zodat u zich niet kan vergissen. Zo houdt u controle over beide honden.

Tevens is de band aan het uiteinde van de lijn (dus het gedeelte bij de hond) voorzien van reflecterend materiaal. Dus ook in het donker zijn uw honden goed zichtbaar voor naderde auto’s en dus tevens veilig in het donker.

Geschikt voor de kleine tot middelgrote hond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *